Ally Pally Londonban

2002.02.04. 09:55

 
   
   

Az Angolok egyik legnagyobb motoros kiállítását rendezték meg a múlt héten Londonban, az Alexandra Palace-ben. A hangulat mindig nagyon családias, és rengeteg ismert sztár fedezhető fel a tömegben. A becenevén csak Ally Pally Show-nak nevezett rendezvényt mindig sok versenyző tiszteli meg jelenlétével, így lesz ez idén is valószínűleg. És ráadásul ezek a világnagyságok sohasem egy elkülönített VIP helységben foglalnak helyet, hanem a tömegben bárki találkozhat velük. A kiállítás jól ismert fantasztikus akcióiról. Mindig a legjobb üzleteket köthetjük a vásáron, már a tavaszi idénykezdetre gondolva. Aki esetleg ezeket a kedvező ajánlatokat is képes kihagyni, azt és persze mindenkit rengeteg egyéb program várja, igazi nagy felhajtás szokott lenni minden évben.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.