A polgármester nem mert nemet mondani a Hell's tagjainak

2002.02.08. 09:37

 
   
   

Franciaorzság Egy vezető francia motoros lap, a Moto Journal, egy szemtelen dupla borítóval ünnepelte a 30. születésnapját. A számítógépes grafikához az ötletet annak a sztereotípiának a kifigurázása adta, hogy a francia polgárok jellemzően szexista, tetovált huligán kategóriába sorolják az ottani motorosokat.

Kanada Toronto polgármestere igencsak felbőszítette a város rendőreit azzal a fényképével, amelyen épp kezet ráz a városba látogató Hell's Angels motoros banda tagjaival. A rendőrök most úgy érzik, hogy a polgármester helyesli az Angels tevékenységét. Ő viszont azzal védekezett, hogy eléggé megrémült ahhoz, hogy képes legyen visszautasítani a kézfogást a bandatagokkal, amikor találkoztak. Így nem tehetett ellene túl sokat, és a fénykép sajnos elkészült.

Ausztrália A rendőrség megindította a Bandido elnevezésű motoros banda felszámolását. Az akció első hónapja alatt a zsaruk több mint 1 milliárd forint értékben foglaltak le vagyontárgyakat, amelyek közt 6 ház, 120 millió forintnyi drog, kézifegyverek, és robbanószerek voltak.