Kunmadarason minden rendben

2002.02.22. 10:00

 
   
   

Az utóbbi hetek alatt a kunmadarasi repülőtér tulajdonjoga körül támadt viták, és Kunmadaras polgármesterének éhségsztrájkja miatt többen találgatták, hogy vajon ezek az események hogyan befolyásolják a Motul Kupasorozat rendezvényeit?

A mendemondák és rémhírek eloszlatása végett: a terület versenycélú hasznosítására a Speed Riders MC-nek már 2003-ra is aláírt szerződése van az ÁPV Rt-vel. Hivatalos forrásból nyugtatták meg a Motul Kupát rendező klubot, hogy tekintettel a verseny nemzetközileg is elismert jó hírére és egyre emelkedő színvonalára, a versenysorozat hosszú távú jövője is biztosított. Mivel a Speed Riders MC Kunmadaras városával, illetve annak polgármesteri hivatalával eddig is jó kapcsolatban állt, a gyorsulási versenyek rendezése egy tulajdonosváltás esetében sem kerül veszélybe.

Az Interwheel kiállításon már mindenki kézbe veheti a Speed Riders MC éves műsorfüzetét, amiben részletes tájékoztatást nyerhet a klub éves programjáról, a Motul és a Shox kupák versenyeiről, és az augusztusi sztárvendég, AC Farias szerepléséről.