Beindult a motoros szezon

2002.03.07. 14:01

 
   
   

Megújult a Karasna motorosbolt, - vagyis már beszélhetünk hálózatról- honlapja. A leendő vásárlóknak nagy segítséget nyújt a megújult termékpalettát bemutató oldal, ahol mindenki nyugodtan válogathat a Dainese ruháktól kezdve az Akrapovic kipufogó rendszerekig bezárólag.

Az oldal jól átlátható, és elég gyors csak sajnos még nem minden menüpont van feltöltve információval. A munka folyamatosan halad, ezért ha érdekel valamilyen alkatrész, vagy ruházat, érdemes visszanézni, a keresést könnyítő katalógusokat és árlistát is tartalmazó oldalra.

Ugyanitt értesülhetünk a Karasna legfrissebb akcióiról, az új termékekkel kapcsolatos hírekről is. A Karasna üzleteinek megtalálását sem bízza a véletlenre, mind a pesti, mind a budai bolt címe és telefonszáma mellett részletes térkép segíti a motorost, legyen ő vidéki, vagy budapesti.

A linkajánlóban pedig a forgalmazott termékek gyártóinak honlapján túl megtalálható a MotoGP linkje, amihez köztudottan sok szál fűzi a Karasna tagjait, és persze ott vagyunk mi is.