Gyorshajtók memóriazavarokkal

2002.03.08. 11:12

 
   
   

Amerika: Az RB Racing egy új turbófeltöltőt fejlesztett ki a BMW K1200LT motorkerékpárhoz. Ezzel a túragép erejét 173 és 275 lóerő közti étékre pumpálják fel, így a BMW túramotorja nem kevés sportmotort lephet meg a jelzőlámpáknál folyó városi gyorsulási versenyeknél.

Az Indiana állambeli Goshen városkában egy tűzoltó a szokásosnál is gyorsabban szállt ki a vészhívás helyszínére, Ugyanis a telefonban azt is közölték vele, hogy hol találja meg a saját kocsiját. Korábban egy tolvaj ellopta az autóját a tűzoltóság parkolójából, majd elvesztve uralmát a kocsi felett egy Kawasaki kereskedés falába csapódott, ahonnan aztán értesítették a balesetről a tűzoltóságot.

A közlekedési zsaruk kissé túllőttek a célon Las Vegas-ban, hogy megállítsák a gyorshajtó autósokat. 10 rendőrmotoros fog várakozni az egymást követő autópálya csomópontoknál, azért, hogy igazán a gyorshajtókba sulykolják mondandójukat. Talán a Las Vegas-i autósok rövid távú memória zavarokkal küszködnek, hogy ilyen sűrűn kell őket figyelmeztetni a szabályos közlekedésre.