Megnyílt az új Harley szalon

2002.03.11. 10:26

 
   
   

Bár a hivatalos megnyitó csak április 13-án lesz, megnyitotta kapuit a Harley-Davidson új szalonja a Budaőrsi útról nyíló Neszmélyi közben. Mikor fényképeink készültek, még javában zajlottak az utolsó simítások, de azt így is jól látni, hogy az eladótér hatalmas, és nagyon igényes kialakítású.

Természetesen továbbra is működik a Régiposta utcai üzlet is csekélyebb árukínálattal - a külföldi turisták kedvéért hatalmas választék lesz "budapestes" pólókból - akinek konkrét elképzelése van, legjobb, ha egyenesen az új szalonba indul. A megnyitásra megérkezett az új modell, a VRod is, amelyre már bizonyára sokan kíváncsiak. Aki nem tud tovább várni, rohanjon ki a hétvégén az Interwheelre!

Az új hely, ahol már tavaly óta a szerviz is működik könnyen megközelíthető motorral, és a hozzá tartozó hatalmas parkolóban biztosan nem fognak a nyugdíjasok senkit zaklani a hangos dobok miatt. Inkább az a valószínű,hogy egy jó hang hallatára értő közönség gyűlik össze, hogy megtudja a művészi dübörgés titkát.