Harleyval az utolsó útra

2002.03.11. 16:07

 
   
   

Amerika Hawaii szigetén a gyorshajtókat ellenőrző kamerák felszerelésének tervét elsöpörte az óriási közösségi felháborodás. Oahu-ban a sofőrök mocskolódásokat kiabáltak a kamerákba, támadó gesztusokat tettek felé, sőt még zöldséggel is megdobálták a már működő, felszerelt kamerákat. Persze rendszám nélküli autókból csinálták mindezt. A helyi újságok felszólították az embereket, hogy ne fizessék be a bírságokat, és a rádióállomások megadták a kamerák elhelyezkedésének a pontos helyét.

Amerika Jeff Gordon, aki napjaink egyik leghíresebb NASCAR versenyzője egy újabb Indian Chief motort nyert, annak ellenére, hogy ez már a negyedik ilyen típusú gépe, meg egyetlen egyszer sem motorozott egyikkel sem. Az új motort a NASCAR Év Pilótája kitűntető cím mellé kapta, mint ajándékot. Ezt a díjat már négyszer nyerte el Jeff Gordon. Az előző három motort jótékonysági árverésre bocsátotta a neves versenyző. De most úgy tervezi, hogy ezt az utolsót megtartja magának.

Fülöp-szigetek Amikor egy részeg manilai férfi csak egy gúnyos dicsőítést eresztett meg egy igencsak gyenge karaoké produkció után, nem számolt azzal, hogy ezért egy fejlövés jár. A szerencsétlen pont egy jó pasast fogott ki, akit cikizzen. A szerény képességű énekes ugyanis a helyi motoros banda vérmes természetű főnöke volt.

Belgium A belga motorosok mostantól már egy Harley halottaskocsival is megoldhatják utolsó útjukat. A koporsót egy speciálisan módosított oldalkocsira helyezik fel, amelyet a temetkezési vállalkozó vezet. A motoros temetés egy utolsó suhanással tiszteleg az elhunyt előtt, ajánlotta a temetkezési vállalkozó.