Megkímélt motor hollywoodi filmsztártól

2002.03.19. 11:02

Amerika Egy washington-i újságíró ultimátumot intézett feleségéhez a férfi 50. születésnapján. Ha nem engedi meg neki, hogy egy új motort vásároljon, akkor egy új feleség bevásárlására fog rákényszerülni. A hatás nem maradt el, másnap egy vadonatúj BMW R1100R nyergében térhetett haza. A példa tanulmányozása javasolt férfi olvasóink körében!

Amerika Egy phoenix-i motoros zsarut, mint internetes pornó sztárt fedeztek fel, mikor egy autós igazoltatásnál a sofőr felismerte őt. A rendőr felfedte titkát, miszerint rendszeresen szerepel ilyen jellegű alakformáló filmekben saját, felnőtteknek szóló weboldalain.

Amerika Nicolas Cage színész nyilvánvalóan nem ment motorral messzebbre Hollywood főutcájának túlsó végétől. Legalábbis erre lehet következtetni a Face/Off és sok már film sztárjának 6 eladó motorjának állapotából. Köztük van egy Muzzy tuningos Kawasaki ZRX1100-as, egy Indian Chief, egy Yamaha V-Max és két Honda VFR800-as. Egyik motor kilométerórájában sincs több, mint 700 megtett kilométer.