A Kawasaki is óriásiban gondolkodik

2002.03.22. 12:30

 
   
   

A Triumph új mega-cirkálója még fejlesztés alatt áll, de már megkezdődött a csata a nagy V2-es cirkálók között. A Kawasaki arra készül, hogy kitoljon egy óriási V kettes blokkal szerelt choppert, amelynek lökettérfogat kapacitása várhatóan megközelíti a 2 litert. A Triumph soros háromhengerese, mint tudjuk 2.2 literes lesz, és a két mega-motor valószínűleg egyszerre mutatkozik be a nagyközönségnek az őszi Intermot-on szeptemberben.

A Kawa szándékai szerint, ha a Triumph-ot nem is tudják megközelíteni, de a Honda VTX1800-asát mindenképpen túl akarják szárnyalni a köbcenti versenyben. A képen egyelőre a nagy vetélytársnak ígérkező Triumph Twenty Two látható, amelyre már számos előzetes megrendelés érkezett az angol kereskedőkhöz a róla készült első fotók megjelenése után.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.