A műhely rejtélye megoldódott

2002.03.27. 10:07

 
   
   

A Harleyworld, amely egy angliai Harley-Davidson kereskedés elhatározta, hogy kielégíti vevői kíváncsiságát azzal kapcsolatosan, hogy tulajdonképpen mi történik egy motorkerékpár kereskedésben. Ehhez "éjjeli órák" címmel látogatás sorozatott indított, amelynek során fény derül jó néhány, a professzionális műhelyek körül keringő mítoszra és rejtélyre.

Az esti bemutatókat azért rendezik elsősorban, hogy hasznos karbantartási tanácsokat és tippeket adjanak a HD tulajdonosoknak, fejlesztve ezzel általános hozzáértésüket azzal kapcsolatosan, hogy mi teszi gépüket még üzembiztosabbá. A vevők megtanulják mi az, amit szükséges ellenőrizniük a motorjaikon, mielőtt az utcára vinnék egy hosszú téli pihenő után. Ezenkívül információt kapnak a tuningolásról, hogyan állíthatják be gépeiket, megtoldva pár lóerővel, vagy egy kis extra nyomatékkal, valamint átnézik a motorokat a Harley-Davidson legújabb diagnosztikai eszközeivel.

A Harleyworld szervizvezetője elmondta, reméli, hogy vevőinek egy nyílt és őszinte tájékoztatást tud adni a műhely világáról, amennyire ez csak lehetséges. Pár hazai szervizre ez a fajta felvilágosító tevékenység szintén ráférne.