Ismét sztárvendégeket várnak Kaposvárra

2002.03.28. 10:04

 
   
   

Streetfighter őrültek figyelem! 2002.06.08.-án ismét megcsodálhatjátok a Streetfighter Európabajnok Kevin Carmichael fantasztikus Show-ját Kaposváron. Aki látta őt tavaly, az felejthetetlen élményekkel lett gazdagabb, aki pedig elmulasztotta, most itt lesz az alkalom, hogy bepótolja.

A fellépők névsora is mutatja, hogy nem bízzuk a véletlenre a látnivalót: Kevin Carmichael (akit azt hiszem, nem kell bemutatni), Mókus (aki már Európában is bizonyított), Potzner Ferenc "Feri", Szöllősi Péter "Pepe", Hidi "Móka" Miki, és Nagy Béla "Becman". Valamint a tavalyi Streetfighter Versenysorozat győztese, Erdős Csaba is emelni fogja a rendezvény színvonalát, akinek elévülhetetlen érdeme, hogy Kevin Carmichael Magyarországra került. Szóval az illusztris névsor magáért beszél, és a tavalyihoz hasonlóan, minden bizonnyal egy felejthetetlen élményt fognak nyújtani mindenkinek.

A fellépőkön kívül minden versenyzőt szívesen látunk, ha ők is szeretnék megmutatni tudásukat a közönségnek. Ha valaki közelről is szeretne megtekinteni pár csodálatos motort, az a Kawasaki standnál ezt is megteheti.

További információk