A hazudós baseball sztár is szeret-ne motorozni

2002.04.04. 10:53

 
   
   

Különös, de igaz hírek

Anglia A motoros védőkíséretnek, amely rendszerint a Királynőt kíséri egy kevésbé fontos munkája akadt a múlt héten. Egy limuzint vezettek fel, amelyben az első angliai Xbox (a Microsoft új játék konzolgépe) vásárló utazott. Scott Rawlings 6 órát állt sorba, hogy megszerezze a készüléket és ezzel a jogot a királyi utazásra. Nincs tudomásunk arról, hogy az a bizonyos budaörsi áruház mellett fél napokat sorba álló tömeg bármelyik tagját a magyar rendőrség motoros alegysége kísérte volna haza aznap.

Ausztrália Egy ausztrál újság, a Golden Coast Bulletin nemrég címlapsztoriban számolt be arról a motorosról, akit 225 km/h-ás sebességgel kaptak el közúton. A cikk melletti képen egy kézi radarpisztoly volt látható, amely épp egy motorosra irányul egy autópálya rövidebb egyenes szakaszán. Sajnos azt a szerkesztők figyelmen kívül hagyták, hogy a képen látható motoros egy Yamaha YZR500 GP motort dönt be térdkoptatóig, és bőrruháján a Biaggi felirat olvasható_

Amerika Egy egykerekezés következtében Jeff Kent baseball sztár könnyen elveszítheti az évi 4 millió dolláros szerződését. A San Fransisco Giants játékosa pályán kívülről nézheti csak a bajnoki meccseket, mivel eltörte csuklóját "autómosás" közben. A jegyzőkönyv tanúsága szerint mindez azután történt, hogy előtte egykerekezett motorján. Ha beigazolódik, hogy mégsem az autómosás a bűnös, akkor a Giants visszaléphet a játékos további szerződtetésétől, amelyben le van szögezve, hogy többek között motorozni is tilos.