Beszerzésekre egyesülnek az olaszok

2002.04.08. 09:12

 
   
   

Az olasz gyárak egyesülnek a közös alkatrész beszerzésekre, hogy megnyerjék a japán és egyéb távol-keleti gyártókkal vívandó árversenyt. Így arra számítanak, hogy a versenytársaik nem tudják termékeiket olcsóbb árakon kínálni a vevőknek, mint a kartellben résztvevők.

A kereskedelmi egyesülésbe eddig a Piaggio ás az Aprilia lépett be, hogy biztosítsák cégeik olcsóbb alkatrész ellátását, de a Ducati-t is meghívták a csapatba. Az Aprilia elnöke, Ivan Beggio elmondta: "Ennek a szövetségnek a jogosultságát még meg kell alapozni, de az tiszta sor, hogy a motorkerékpár gyártóknak egyre versenyképesebbé kell válniuk a távol-keleti riválisaikkal szemben."

Az Aprilia főnöke úgy folytatta, ha az egyesülés sikeres lesz, várhatóan kiterjesztik a robogók gyártási folyamatára is a résztvevő cégek között.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.