Mókus és a Világbajnok egy csapatban

2002.04.10. 09:09

 
   
   

Az angliai Suzuki éllovasa a skót Kevin Carmichael igazán ünnepelhet mostantól, mivel megnyerte a Stunt Riding World Championship-et, Mick Jack és Bob Grant segítőkkel az amerikai New Tulsa-ban Oklahomában, április 4-7 között.

Kevin GSX-R 1000 -rel indult, Bridgestone gumikat és Rock olajat használt. A címet három napos versenyen nyerte el, ahol a színvonal jóval magasabb volt mint amire Kevin számított. Huszonkét csapat 80 versenyzője volt ott, és a mezőny legjobbja Brazíliából érkezett. A skót Kevin Carmichael az első, az angol Craig Jones a második, és a brazil Robson Manso pedig a harmadik helyet szerezte meg.

A 2002-es Stunt Riding European Championship június 29-én lesz Csehországban, és Kevin ezt a címét is meg akarja őrizni, így jó eséllyel, ő lesz a verseny favoritja.

A brit rajongók az Irish Masters Stunt Challenge-en láthatják Kevint legközelebb Észak Írországban, május 19-én. A MAG Welsh Motorcycle Show-n a nagyon tehetséges magyar Mókussal, csapatban szerepel majd május 31. és június 3. között.