Narancs-fekete szalonnyitó

2002.04.15. 14:20

 
   
   

Jócskán fogyott az Oakland-Orange-ból, mire végre elkészült, és a hétvégén ünnepélyes keretek között megnyílt a Harley-Davidson Budapest új központja az M7-es autópálya bevezető szakaszánál, a Neszmélyi közben. Dobai Attila, a HD-Budapest tulajdonosa régi álmát valósította meg. Az új épületben európai szinten is kiemelkedő igényességgel megépített bemutatóterem, és üzlet várja a Harley-Davidson, és Buell motorok, kiegészítők és ruhák iránt érdeklődőket.

Az épületben kapott helyet az immár csaknem egy éve itt működő szerviz, ahol európai szervizközpontokban képzett szerelők várják a javítandó vasakat, és helyezik üzembe az újonnan érkező gépeket. A szerviz vezetője Erdős Csaba, a tavalyi év Motul-kupa gyorsulási verseny győztese, és elismert Streetfighter versenyző. Itt a különleges gépmunkát igénylő nagyjavítástól a nem mindennapi fényezési igényeken át az egyedi motorépítés is gazdagítja a szolgáltatások repertoárját.

A raktárkészlet összerendezgetése, és minden extra-igény megoldása Pelle Attila feladata, akitől nem lehet lehetetlent kérni. A szervizben megrendelhető minden gyári, és számos gyártó által készített extra kiegészítő, teljesítménynövelő kitek, elektronikák, kipufogórendszerek. A továbbiakban az épületben létesül még egy étterem, ahol megfelelő hangulatú bár, és finom ételek várják majd a szórakozni, és kikapcsolódni vágyókat.

Képek az új szalonról és a megnyitóról.