Választások alatt ne rendezz börzét!

2002.04.16. 13:21

 
   
    Az alternatív katergória győztese

Múlt szombaton a Devils Motor Show-t ismét a tavaszi Börze keretein belül tartotta meg a névadó motoros klub. Nevezni nem lehetett, a rendezők választották ki, és hívták meg a Show-ra az előválogatott motorokat. Ennek megfelelően a kiválasztott gépek elfértek a Petőfi Csarnok nagyszínpadán, és az előtte felállított dobogón.

A klub jellegéből adódóan domináltak a chopperek, low riderek, még az alternatív kategória győztese is inkább ez utóbbiakhoz tartozó motor volt. Horányi Feri egzotikus narancssárga motorját remélhetőleg nemsokára a TotalBike oldalain részleteiben is megismerhetjük. Chopperek között a legszebbnek az átépített Pannónia találtatott, low riderként pedig egy sötétkék Harley-Davidson nyerte el a nemzetközi zsűri tetszését.

 
   
    Best of Show

A Best of Show, azaz a közönségszavazatok által legkülönlegesebbnek titulált motorkerékpár egy már régről ismert motorépítő, TUT műve. A Harley-Davidson blokk köré alakított forma az amerikai motorgyár új, extravagáns vizes modelljére, a V-Rod-ra hasonlít.

A látogatók, így a börzézők száma is sajnos jóval a tavalyi rendezvényen számoltak alatt maradt. A váratlan jó idő, vagy a politikai tüntetések láza tartotta-e távol a motorosokat nem tudni. Esetleg néhányan a webkamerás közvetítést részesítették előnyben? Akik ott voltak, mindenesetre jól szórakoztak a késő estig tartó koncerteken.

Képek a Devils Motor Show-ról.