Kawasaki Keszthelyen

2002.04.17. 09:33

 
   
   

Már az ötödik RMC Motor üzlet nyílt meg március 30-án, Keszthelyen. A hivatalos megnyitón a Kawasaki márka hazai importőre, a DMC Kft. tesztvezetési lehetőséget biztosított a helyszínen, de Mókus is tartott egy rövid bemutatót. Bár az üzlet már egy ideje nyitva tartott, és fogadta a vásárlókat, a tulajdonosok fontosnak tartották, hogy egy nagyobb ünnepség keretében is megemlékezzenek erről az alkalomról.

Az új szalon a Kawasaki, Peugeot, Piaggio, Vespa, Gilera modellek márkaképviselete, de emellett használt motorok forgalmazásával is foglalkoznak, akár felkészítetlen állapotban is. A B.O.S. ruházatot és kiegészítőket kizárólag az RMC boltokban lehet megvásárolni, így mostantól Keszthelyen is, és a fej védelméről itt a Shiro sisakok gondoskodnak. A megnyitó napján délután, a szalon kertjében felállított sörsátorban a Bőrgyári Capriccio nevű zenekar játszott, majd a buli egy közeli pizzeriában folytatódott.

NanaHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.