Didergő turkáló

2002.04.18. 08:35

 
   
   

Április 6-án, szombaton második alkalommal rendezte meg szépségversennyel egybekötött veteránbörzéjét Mágus és Mazo Kalocsán. A szeszélyes, és igen hideg áprilisi időjárás ellenére sokan kíváncsiak voltak a rendezvényre. Sokan érkeztek motorral is, pedig a ragyogó napsütés ellenére még a tíz fokot sem érte el a hőmérő.

A közönség ennek ellenére jól szórakozott, csak az árusokat hiányolták, akik talán a hideg miatt nem pakoltak ki túl sokan, így nem sok mindent lehetet mit nézegetni. Azért a szervezők folyamatosan gondoskodtak a nagyérdemű szórakoztatásáról, és különböző vetélkedőket is rendeztek, majd kihirdették a szépségverseny győzteseit. A korgó gyomrokat jóízű gulyással csillapították, majd a zárás után fedett helyre vonultak és mindenki együtt mulatozott hajnalig Blöróék zenéjére.

Nana

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.