A BMW indul a MotoGP-n

2002.04.30. 13:41

 
   
   

A kéthetente megjelenő legnaprakészebb német motorkerékpáros folyóirat, a Motorrad a legfrissebb (2002. április 12-i) számában arról számol be, hogy a BMW a konkurens japán és olasz márkákhoz hasonlóan kifejlesztett egy GP motort. A német gyár már a tesztelési folyamatoknál tart.

Ilyen pletykák már jó egy éve terjengnek, de eddig még nem támasztotta alá a gyár részéről semmilyen információ. Lehet, hogy ezúttal mégis igaz a híresztelés? A Motorrad munkatársa szerint egy három-hengeres négyütemű motorral szándékoznak a legnevesebb világversenyen rajthoz állni a BMW csapat pilótái. Más források szerint az is lehet, hogy öthengeres a motor, telelever első futóművet, valamint a moutainbike-okhoz hasonló, a kormány bal szarván található váltókart kap a BMW MotoGP versenygépe.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.