Negyed mérföld 7s alatt, először Magyarországon!

2002.05.07. 15:05

 
   
   

Peter Bossert, a tavalyi Nitro Olimpia (Hockenheim) európabajnoka elfogadta a tököli Dragrace gyorsulási sportegyesület meghívását, és a július 6-i gyorsulási versenyen, Kunmadarason ő is indul 800 lóerős motorjával.

A svájci Winterthur mellett található Rorbas faluban él és dolgozik az európabajnok dragversenyző. Műhelyében kereste fel őt a Dragracenéhány lelkes tagja.

A magyar versenyzőknek még nem sikerült 9 mp alá menni a kunmadarasi aszfalton. Ha a technika nem hagyja cserben a svájci versenyzőt, még a 7 másodperces határ is veszélyben lehet, ugyanis a tavalyi Niro Olimpián Peter Bosser 6.98 másodperces európacsúcsot futott.

Szerencsére Bosser úr nem magyar állampolgár, így nincsenek veszélyben a kunmadarasi kerítések .Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.