MOTORRAL A SZOMSZÉDBA

2002.05.08. 14:11

Lassan, de biztosan közeleg a motoros szezon, és ilyenkor minden motoros tervezgetni kezdi a nyári programját. A székelyudvarhelyi Daimler MC egy erdélyi kiruccanást javasol minden érdeklődőnek a nyár derekán.

Érdemes tudni, hogy az erdélyi motorozás a '90-es évek után gyökeres változáson ment keresztül. Az első kezdetleges (szervezetlen) találkozókat mára már családias "Bikers Meeting"-ek váltották fel. Erdélyben többek közt Kolozsvár, Szeben, Kézdivásárhely, Gyergyószentmiklós és Székelyudvarhely szervez immár hagyományos találkozókat.

A székelyudvarhelyi Daimler MC a 12. találkozó szervezésére vállalkozik, amelyena szervezők mindig újat, színvonalasat próbálnak nyújtani a résztvevőknek, olyan környezetben és hangulatban, amely minden évben újra és újra visszacsábítja a volt résztvevőket, és újakat hoz. A tervezett program magába foglal felvonulást, versenyeket, közös motoros ebédet, bulikat, koncerteket ismert zenekarokkal (tavaly volt Kiss Forever Band, Ismerős Arcok), valamint tábortűzzel és sok sörrel.

Remélem, ez a kis ízelítő elegendő, hogy ezt a találkozót is beszúrjátok nyári programjaitok közé.

Info Tel: 094-429057
Bálint József, Székelyudvarhely