Harley-baseballsapka a nap ellen

2002.05.13. 10:37

 
   
   

Alig egy hónap telt el azóta, hogy utoljára együtt ünnepeltek a Harley-Davidson tulajdonosok, és alig telt el egy év azóta, hogy utoljára ünnepelték a szalon szülinapját.

Ezen a napsütéses szombat délutánon már nem kellett sátor sem a Neszmélyi közben, csak a napernyők védtek valamicskét az égető napsugaraktól. A Madarak házibuli zenekar már úgy jár ide, mintha haza menne, és a Jogen Früz-ös Joe is jobban teszi, ha állandó standot állít fel a szerviz udvarán.

 
   
   

Délben a motorosok rendőri felvezetéssel vonultak körbe a városban, majd együtt ették a babgulyást olyan hírességekkel, mint Bartha Sylvia és Búza Sándor, akik már maguk is büszke Harley-tulajdonosok, és Horváth Charlie-val, aki egyelőre csak büszke Harley baseballsapka tulajdonos lett.

AncsaHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.