2. Nemzetközi BMW Motoros találkozó

2002.05.16. 12:39

 
   
   

Igazán vonzó program várja a 2. Nemzetközi BMW Motoros találkozó résztvevőit Garmisch-Partenkirchen-ben. Tavaly több mint 6000 résztvevője volt a Seefeldben megrendezett eseménynek.

Az idei program 2002 július 5-én reggel 9 órakor kezdődik, és szinte megállás nélkül szállítja az eseményeket. Élő koncertek, tábortüzes esték és egy hatalmas motoros party adják meg a hangulatát az találkozónak, amelyre a BMW Motorkerékpár Boxer Kupa első helyezettje, valamint Randy Mamola ( utóbbi egyenesen Spa-ból, a versenypályáról ) is ellátogat. Pénteken és szombaton stuntshow is szinesíti a programot az egyik James Bond dublőr, Jean-Pierre Goy részvételével. Természetesen az aktív programok sem maradnak el: a motoros felvonulás Garmisch-Partenkirchen utcáin, BMW motorkerékpár tesztvezetési lehetőség, részvétel a BMW Fahrertraining programjain. Bemutatkozik a kék-fehér márka motoros ruházata, és egész-, illetve félnapos, vezetett túrák indulnak a Alpok kanyargós útjaira.

Akit érdekel a fenti program, szobafoglalását a 00-49-8821-180-726 telefonszámon, illetve a 00-49-8821-180-759 faxszámon várják a szervezők, de e-mailen is bejelentkezhet a ezen címen. A pontos program, illetve a jelentkezési lap letölthető a BMW-motorrad weboldalról. Szálláslehetőségként a helyszínen sátorozásra is mód nyílik.