Kivételezettek a magyar ducatisok

2002.05.16. 13:11

 
   
   

Mint ahogy arról már tavaly hírt adtunk, a Ducati korlátozott, összesen 300 darabszámban gyártott Ducati Monster F4 Fogarty modellt árusít kizárólag az interneten. Úgy látszik a cégnek bejön ez az online boltolás, mert elfogyott a korábban ugyanígy a hálón árusított MH900E is mind egy szálig.

Mi magyarok azonban - mint mindig - most is kilógunk a sorból. Ritkán ugyan, de megesik, hogy ez egyben szerencse is. Miután a magyar Interneten látogatók bankkártyáit az olasz bank nem tudja fogadni, így a Ducati Budapest kivételezettként kapott egyetlen db-ot a limitált számban gyártott típusból.

Magyarország tehát kivételes helyzetben van a Ducati-nál. A csak Interneten rendelhető Foggy Monster S4 egyetlen példánya rövidesen beérkezik a Ducati Budapest szalonjába. A motor vételára 5.600.000 Ft lesz, hacsak a túljelentkezés miatt nem kényszerül a cég árverésen értékesíteni a különleges példányt.

(A 998R-ből szintén csak 1db-ot kap idén a magyarországi importőr, ezért elképzelhető, hogy a Foggy Monster-rel együtt ez is árverésre kerül.)