Csúcskategóriás 50-esek a Derbitől

2002.05.27. 08:32

 
   
   

A Derbi bemutatott két elképesztően jól mutató kismotort, amely valószínűleg a spanyol (és más európai országok fiataljai közt, ahol a Derbi modelljei megvásárolhatóak) tinédzserek között fog nagy sikert aratni. Mindkét gépet 50 köbcentis kétütemű motor hajtja, amely kb. 8 lóerőt produkál. Ez éppen elegendő a kezdő segédmotoros jogosítvánnyal rendelkezők számára, hogy ne csússzanak ki az előírt sebességtartományból. A kis masinák végsebessége 45-50 km/h körül van.

 
   
   

A GPR50 replika fényezését a Derbi gyár gyorsasági motoros világbajnokságban induló japán Youichi Ui versenygépétől örökölte. Természetesen a gép utcai felszerelése teljes, a lámpáktól kezdve az indexekig minden megtalálható rajta a szabályszerű közlekedéshez. A DRD Supermotard a jelenlegi 50-es supermoto típust váltja fel. A fejlesztés eredményeképpen a kis supermoto dupla első tárcsaféket kapott a szimpla helyett, valamint a felfordított teleszkópvillákat hagyományos elrendezésűek váltották fel.

Mindkét gép ára 800-850.000 forint körül lenne, ha kaphatóak lennének itthon. Bár ez az árfekvés egyelőre még borsosnak tűnhet a hazai vásárlóknak, azért ne feledjük, csúcskategóriás 50-esekről van szó.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.