Fucsi nyert!

2002.05.24. 09:10

 
   
   

494 futam zajlott a Rábaringi egyenesben múlt vasárnap. 494-szer futott le az indító berendezés fénysora, és 494-szer jelent meg a kijelzőn az eredményt jelző számsor_

A versenyen motorok mellett szép számmal nyomultak autósok is. 600-as kategóriában a papírforma teljesült, Bajcsi Tamás győzelmével. 750-es kategóriában cserélt a múltkori második Kardos Krisztián az első Kulik Csabával, így most ő állt magasabbra a dobogón. Kmetty Ágoston is beérte a Rábaringen a második hellyel, a győztes 900-as kategóriában Máté Sándor lett. A Hayabusák harcában, a 900+TOP-ban Belme Józsi rettenetes sebességével tarolt.

 
   
   

Úgy tűnik állandó látogatója lesz a magyar versenyeknek a szlovák Richard Synek, akit most is kivertek a magyar fiúk. A május elsejei verseny győztese, Erdős Csaba ezúttal a váltója hibájából kényszerült feladni a versenyt. A Competition Bike - azaz speciál - kategóriában Fucskó Antal bizonyult a legjobbnak. A Dragrace csapata igen vidáman megünnepelte győzelmét. Ugye nem csak sírva vigad a magyar.

Az országos bajnokság következő fordulója Kunmadarason, június 1-én, szombaton lesz.