Ha végre itt a nyár...

2002.05.28. 14:56

 
   
   

Ezerrel folynak az alsóörsi Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál előkészületei. A Harley-Davidson Budapest Neszmélyi közi főhadiszállása adott otthont a sajtótájékoztatónak, ahol is megtudhattuk, hogy a lassan hagyománnyá váló júniusi rendezvényre nem csak a Harley-tulajdonosokat várják. Igaz, a rockzenei fesztivál főleg a motorosok körében számíthat nagyobb érdeklődésre, de senkit nem küldenek el azért, mert urambocsá' autóval, repülővel, vagy vonattal érkezett.

Ha a repülőre felkapná bárki a fejét, nem újságírói vakítás gyanánt került a felsorolásba, várnak Repülő Huszárokat, akik bemutatót tartanak a levegőben. A földön Erdős Csaba füstöl a nézők orra alá, míg a vízen horgászverseny és a női vízilabda-válogatott örvendezteti meg a motorosokat.

 
   
   

A sztárvendég Chris Norman (ex SMOKIE) mellett 12 együttes egyszerre két színpadon adja a folyamatos aláfestés, és persze a motoros fesztiválhangulat kellékei a felvonulás, tűzijáték és az éjszakai erotikus show-műsorok sem maradhatnak el.

A HOG (Harley-Owners-Group) Budapest Chapter-e harmadik nemzetközi találkozójára a világ minden pontjáról várnak résztvevőket. A tavalyi legmesszebbről jött motoros Új-Zélandról érkezett a Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválra. Idén lesz-e, aki túl tesz rajta?