Még erősebb utcai vadorzó

2002.06.06. 16:19

 
   
   

A Triumph 2002-re szinte teljesen átdolgozta a Speed Triple utcai streetfighter motorját, de mindig léteznek olyanok, akiknek az egyébként brutális gép még mindig nem nyújt elégendő teljesítményt.

Az Angliában élő Jack Lilley eleve Triumph specialista. Legfrissebb alkotása a legújabb Speed Triumph alapjaira épült. Mint a gyári streetfighter is, a tuning is a Daytona 955 köbcentis erőforrását használja, de Lilley tuning blokkja 149 lóerőt teljesít a hátsó keréken mérve, amely 14 lóerővel több a széria 955 köbcentis erőforrás teljesítményénél. A növekedés hátterében a blokk alkatrészeinek átdolgozása, polírozása, a gázáramlás feljavítása, a megemelt kompresszió viszony és egy MHP titán kipufogórendszer áll.

A motoron megtalálhatóak még a méregdrága Dymag könnyűfém kerekek, 6 dugattyús Beringer fékrendszer, magas állású kormány, és egyéb kisebb módosítások az idomzaton. A végső specifikáció még nem ismert, de az extra költségek a gép alapárához képes 1.2 millió forintnyi plusz kiadást jelentenek az egyedi streetfighter leendő tulajdonosának.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.