Sör, lányok, lóerők

2002.06.07. 09:18

 
   
   

Idén már nyolcadik alkalommal rendezte megnemzetközi motorostalálkozóját a Karasna Motorosbolt a pilismaróti Duna-parton a május 24-26-i hétvégén.

Az utóbbi időben tulajdonosváltás történt a sokak által ismert és kedvelt üzlet élén, és az új arculat már nem a régi rockerekhez szól, mégis sokan kíváncsiak voltak a bulira. Robi a régi Karasna idején már szerzett némi tapasztalatot a találkozószervezés terén (Tomi, a másik ős tulajdonos most a Motorradban dolgozik), így nem volt kérdés, hogy ismét profi bulit hoznak majd össze.

 
   
   

A hagyományos vetélkedők, és a megszámlálhatatlan motoros részvételével zajló felvonulás mellett rengeteg koncert szórakoztatta a közönséget. Szinte már rockfesztiválnak is beillett a felhozatal, hiszen olyan bandák játszottak, mint a Deák Bill Blues Band, a Tengs Lengs, a Dirty Dance, a Wall Street, a Blues Company, a Tunyogi Rock Band, és a Tequila.

A koncertek szünetében sztriptiztáncosok, és chippendale show csinált megfelelő hangulatot az éjszaka kellemes eltöltéséhez. A rendezvényen Delhusa Gion is tiszteletét tette ismét új ruhába öltöztetett Harley-Davidsonjával, és hasonló adottságokkal rendelkező,szőke barátnőjével.

Ancsa