Berugós Motorosok

2002.06.11. 10:59

 
   
   

Június 8-án tartotta klubházavatóval egybekötött szerviznyitóját a HD Fanatic MC. Az új Harley-Davidson szerviz hangulatosnak kevéssé, Rock and roll-osnak annál inkább nevezhető telephelye a Duna Plaza mögött egy apró, aszfaltmentes utcában, egy betonüzem területén található. A munkagépek még szombaton is megfelelő háttérzajt biztosítottak, így minden Harley-Davidsonnal érkezett vendég nyugodt lehetett, hogy a szomszédok nem fognak reklamálni a zaj miatt még késő éjszaka sem.

 
   
   

Az napsütés rendelésre érkezett, délben a sötét fellegek elvonultak, így biztosítva volt a kerti party sikere. A meghívottak már délután kettőtől együtt sörözhettek a klubtagokkal, és megcsodálhatták a klubházat, mely vörösre festett falaival, hangulatos boxaival és bárpultjával egyfajta éjszakai szórakozóhely hangulatát idézi. A szerviz nem nagy, de már most is tele van munkával. A darabokban álló Harley-Davidsonok mind kisebb-nagyobb átalakításra várnak.

 
   
   

Elvállalnak minden munkát a motorgeneráltól a lakatosmunkáig, de kipufogórendszerek tervezésével és gyártásával is foglalkoznak. A kerékfűzés és centrírozás, valamint a polírozás és krómozás szintén nem probléma, az alkatrészek beszerzését pedig rövid határidőre ígérik. A Túróc utca 1. alatt Magyarországon eddig egyedülálló módon a Big Red Machine-t támogató pólókat, matricákat, jelvényeket is megvásárolhatják a fanatikus motorosok.