Suzukisok: Irány Anglia!

2002.06.13. 10:11

 
   
   

Akinek Suzuki-ja és némi szabadideje van, nem hagyhatja ki a tavaly az angliai Brands Hatch-ban megrendezésre került nyári Suzuki Fesztivált. Idén a helyszín az angliai Bedfordshire-ben található Santa Pod gyorsulási versenypálya, időpont augusztus 17-18.

Tavaly a japán motoros márka híveinek rendezett nagy nyári találka igencsak bejött, és nem csak az angoloknak, számos résztvevő érkezett a hepeningre Európából is. Mindenféle Suzuki típussal csatlakozni lehet az idei nyári menethez. Ismét lesz motoros kaszkadőr bemutató, a világbajnok Kevin Carmichael-lel, zene sokféle, ütős angol rock bandával, kocsmák sora, Suzuki hírességek (mint tavaly Kevin Schwantz és Colin McRae), gyári Suzuki versenycsapatok és minden egyéb agyament angol ökörség.

A jegyek 4000 forint körüli árban lesznek, de kicsit olcsóbbak előre megvéve.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.