Átdolgozták a Suzuki óriásrobogóját

2002.06.21. 11:04

 
   
   

Még meg sem jött a Suzuki Burgman 650 a motorszalonokba, már több változtatást hajtottak rajta végre a gyáriak. Ezek a képek Burgman végső változatának felvételei már. A Suzuki óriásrobogója a legnagyobb, amely majd a piacon kapható lesz. A típuson azonban már most számos, jelentős módosítást eszközöltek azóta, hogy felbukkant a múlt év őszén a különféle motorkiállításokon.

 
   
   

Egy teljesen új, digitális műszerfalat kapott. Minden mérőműszer és kapcsoló új benne, valamint a fordulatszámmérő most már 8500-as percenkénti fordulatig van kalibrálva, míg az eredeti csak 8000-esig volt képes adatokat szolgáltatni. A fordulatszámmérőt is a digitális kijelző egységbe integrálták. Átdolgozásra került a forradalmian új félautomata sebességváltó, amelyet egy egyszerű fel/le váltókapcsolóval lehet működtetni a bal kormányvégről.

 
   
   

A kiállításon bemutatott darabokon a fel és lefelé váltás kapcsolója még szét volt rakva a jobb és bal kormányvégekre, amely kevésbé optimális megoldása a váltásnak, mint az egy oldalra helyezett kapcsoló. Néhány formai elemet szintén megváltoztattak a Burgman 650-esen, beleértve az átdolgozott ülést is. A Suzuki legnagyobb robogója most már bátran kerülhet ki az utcákra, amely valamikor nyáron következik be Európában, remélhetőleg ekkor kezdődik a magyar forgalmazása is. Ára az előzetes kalkulációk szerint 2.3 millió forint körül alakulhat.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.