Gyorsulási verseny lesz vasárnap

2002.06.19. 09:15

 
   
   

Június 23-án vasárnap ismét összemérhetik ereiket a leggyorsabb motorkerékpárok. A Rába Ringen megrendezésre kerülő gyorsulási versenyen 5 autós és 13 motoros kategóriában indulhatnak az adrenalin hajkurászó versenyzők.

Az edzések kategóriákra bontva kora reggel 9 órától kezdődnek. Ez a forduló több szempontból is próbatétel lesz. Egyszer a helyi pálya, illetve mérőberendezés vizsgázik, ugyanis az ezt megelőző versenyen a berendezés nagyon érdekes eredményeket produkált, aminek a vége többek között a pontok újraszámolása, átértékelése lett.

Másrészt a versenyzők köthetik fel a gatyájukat, hiszen ez az utolsó alkalom, hogy próbálgathassák a megfelelő beállításokat, rajttaktikákat, mielőtt megérkezik Peter Bossert európabajnok dragster versenyző, és Mirjana Dietrich német dragster versenyző nő. És hát egy nőtől kikapni? :o))))



Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.