A Suzuki kiütéssel győzött

2002.06.18. 14:14

 
   
   

Június 16-án a budapesti Campona bevásárlóközpont parkolóházában veteránbörzével egybekötött motoros napot rendeztek. Az esemény egyik szervezője a Suzuki Hollós motorszalon volt. A kereskedés jóvoltából bárki kipróbálhatta a Suzuki tesztmotorjait, feltéve, hogy rendelkezett motorkerékpár jogosítvánnyal.

 
   
   

A program reggel nyolc órakor kezdődött. Nem sokkal a megnyitó után hivatalosan is átadták a bolt tulajdonosai az új Suzuki VS 800-as Intrudert Kovács Kokó Istvánnak. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy Kokó már egy ideje használja a motorkerékpárt, így a hivatalos ünnepségen már 500 kilométert mutatott a számláló. A motor különlegessége, hogy az extrákat a Motor Line motorosbolt, a De Pretto Moto kiegészítők importőre biztosította. Ebből következik, hogy a különleges csomagtartó, a háttámla, az első fényszórórendszer, a markolatok, a tükrök és a lábtartók is ezt a márkanevet viselik. Az Intruder a szép extrákkal nem csak egyedi, hanem sokkal férfiasabb is lett, mint Kokó előző motorja, az 535-ös Virago volt.

 
   
   

A parkolóház földszintjén a Suzuki Hollós és a Motor Line standja mellett árusított az Euro Motor is, de a helyszínen kaphattunk információt a PostaBank motorfinanszírozási lehetőségeiről és lehetett jelentkezni a hungaroringi motorsport iskolába is. Az első emeleten folyamatosan zajlott Geiger Jenő szervezésében a veteránbörze, a második elemeleten pedig a robogós szakosztály foglalt helyet. A nap folyamán kétszer is tartott streetfighter bemutatót Borsai Szabolcs.

A rendezvényt a rengeteg "átlagos" motoros mellett meglátogatta Erős Antónia is, aki párjával érkezett motoron, és Berkes Gábor, a hajdan volt Első Emelet együttes tagja, aki robogón futott be.