Épül az új Triumph gyár

2002.06.28. 11:03

 
   
   

Az építkezés első szakasza terv szerint halad a Triumph leégett gyártó üzemeinek helyén, Hinckley-ben. Az acélszerkezet már a helyére került, és a gyár biztos benne, hogy a tervek szerint szeptemberben újraindíthatja motorkerékpár gyártását. A Triumph vezetése elégedett azzal a teljesítménnyel, amelyet a tűzvészt követő napokban bejelentett gyár újjáépítési szándék óta tapasztaltak.

A cég terv szerint halad az érintett területek újjáépítési programjával, miközben átcsoportosította a termelését és gépeit a Triumph gyár egyéb területeire. Úgy tűnik, hogy a teljes termelést szeptember folyamán érheti el ismét az angol motorgyártó. A munka csak jelenleg kezdődött el az építkezés második szakaszán, amely a külső falmunkákat, és a tetőfedést foglalja magába. Az építkezést augusztus elejére tervezik befejezni, és ezután a harmadik szakaszban az új gyártósor összeszerelésére kerül sor, amely nyár végére készülhet el.

A cég, hogy ki tudja elégíteni egyéni vásárlói, és kereskedői szükségleteit, addig is a meglévő készleteit próbálja szétosztani a különféle piacok között. Sok részegység, amelyet nem érintett a tűz, szünet nélkül folytatta tevékenységét. A tartalék alkatrész gyártósorok, az egyéb felszerelést és ruházatot készítő üzemek azok, amelyek folyamatosan szállítják a készleteket. A társaság maximalizálja erőforrásai kihasználását a másik három telepén Hinckley-ben, hogy elegendő alkatrészt tudjanak építeni, mire kész az új gyártósor, valamint hogy biztosítsák a folyamatos alkatrész kiszállítást a kereskedőik felé szerte a világon.