Mobil Erotika

2002.06.26. 10:59

 
   
   

Ezen a hétvégén Újszilváson már második alkalommal tekinthetik meg az érdeklődők az Alsóörsön debütált Nomád Erotic Cirkuszt. A Last Nomads MC Nyugat-Európából importálta a cirkusz ötletét, és már az első helyszínen feltűnő volt a siker.

A Nomád Erotic Cirkusz - ahogy valamelyest a neve is sugallja - egy mobil erotic-show, amellyel idén három motorostalálkozón jelenik meg a klub. Az első volt az alsóörsi Harley-Davidson fesztivál, a második a Devils MC újszilvási találkozója, a harmadik pedig a Stray Dogs MC által Sirokon szervezett találkozó.

 
   
   

A cirkusz a találkozókon belül egy kis szigetet képez, ahová külön belépődíjat (1000 Ft-ot) kell fizetni. Ezért az összegért nyolc csinos, fiatal lány táncát nézhetik folyamatosan az érdeklődők. Amennyiben valamelyik megtetszene, kívánság szerint lehívható a színpadról egy rövid asztaltánc erejéig.

A sátorban a motorosok ízlésének megfelelő rockzene szól, Alsóörsön pénteken a Mystery Gang, szombaton pedig a Nemcsak Beri szórakoztatta a nagyérdeműt élőben, és természetesen büfé is üzemel, tehát egy percre sem kell elhagyni a helyszínt. A tapasztalatok alapján elmondható, hogy annak ellenére, hogy itt a buli "alkonyattól pirkadatig" tart, a lányok garantáltan nem változnak vérszívóvá.

A kérdés csak az, hogy otthon mit mondunk majd az asszonynak.