Kölcsönözz motort!

2002.06.27. 00:09

Évek óta nagy probléma az, hogy egyetlen vállalkozó sem meri vállalni a motorkerékpár kölcsönzéssel járó kockázatokat Magyarországon. Azok, akik mégis belevágtak az üzletbe, nagyon hamar be is fejezték - pontosan nem tudni, hogy miért. Pedig a tengerparti nyaralóhelyekhez hasonlóan nálunk is van igény erre a szolgáltatásra.

A Budapesti Frontosa Motorosbolt úgy döntött, hogy vállalja a kockázatot, és kitölti ezt a tátongó űrt. Május elejétől, a turista szezon kezdetétől bevezették ezt a szolgáltatást is. Egyelőre összesen két motorkerékpárt lehet kölcsönözni, a Moto Guzzi California Stone Metalt és a Triumph Sprint RS-t, de valószínűleg igény esetén a paletta bővülni fog.

A kölcsönzés időtartama 3 órától egy hétig terjedhet, előbbiért 4900 Ft + áfa összeget kérnek, utóbbi 7900 Ft + áfa naponta. A motorkerékpár kölcsönzéshez érvényes személyi igazolvány, "A" kategóriás jogosítvány, 200 000 Ft kaució szükséges.

A szolgáltatás részleteit a kölcsönzési szerződés tartalmazza, amelyről érdeklődni Budapesten a Frontosa MotorBikes üzletben lehet (Tel: 06-1/270-0755).

Ancsa