Elkelt a Vance & Hines

2002.07.03. 12:45

 
   
   

Az amerikai Vance & Hines cég 21 éve áll a teljesítmény örültek szolgálatában. A cég mindenféle modellhez gyárt tuning kipufogókat, a chopper-től kezdve, a kihegyezett sportmotorokon át, a brutális teljesítménnyel megáldott dragbike-okig. Jelenleg több mint 250 fajta kipufogót gyártanak a világ legkülönfélébb motormárkái számára. Hírnevét a jó minőség és a teljesítménynövelésben elért eredményei alapozták meg.

Az amerikai cég tulajdonjogát a MAG Inc. vásárolta meg. Az alapító Terry Vance és Byron Hines tovább folytatja munkáját a Vance & Hines cégnél, amely egy nagyobb, motoros cégeket magába foglaló konszern részeként működik tovább. A MAG Inc. olyan cégeket vásárolt fel a közelmúltban, mint a White Brothers Performance Product, a Kurakyn USA, és a Progressive Suspension.

A konszern törekvése szerint a motoros kiegészítők, és tuning felszerelések terén igyekszik majd minél nagyobb piaci részesedést elérni a világon, és ehhez a kisebb gyártók teljesítményét próbálja összehangolni.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.