Kémfotó az új Ducati 999-ről

2002.07.05. 08:40

 
   
   

Ezek az első képek, amelyek napvilágra kerültek a legeslegújabb Ducati 999-esről. Egy szemfüles turista kapta lencsevégre a Bolognai gyár mellett a múlt héten a titkolt kétkerekűt.

A motor ugyan egy teljesen semmitmondó áramvonalidom mögé van bújtatva, amit a még nagyobb bizonytalanság ébresztése véget összefújkáltak pirossal a gyár saját falfirkászai, de nem maradt rejtve a kétoldalú lengővilla és a híres Ducati rácsváz. Elöl a dupla fényszórót sokkal gömbölydedebbnek tűnik, mint ahogy az a 998-asban szerepelt. Ugyanez érvényes a fejidomra is.

A fényképész elmondta:"Először csak azt hittem, hogy egy összetört 916-ost látok, vagy valami hasonlót. De amikor jobban megnéztem, kapcsoltam, hogy ez egyáltalán nem hasonlít egyik másik Ducatira sem. Csináltam egy fotót, és amikor ismét felhúztam a fényképezőgépet, a motoros meglátott, és már pattant is a nyeregbe és elhasított. Úgy tűnt egyáltalán nem boldog attól, hogy engem ott talált fényképezőgéppel a kezemben."

A Ducati persze még mindig tagadja, hogy a 999 létezik, és amikor megkérdezték a gyár szóvivőjét csak annyit mondott a képek láttán, hogy "no comment".