Tovább késik a Triumph gyár újraindítása

2002.07.10. 09:43

 
   
   

Az angol Triumph motorgyárnak át kellett ütemeznie a termelés újraindítását miután a leégett gyár szerkezetét átvizsgáló mérnökök szerint az épületben nagyobb kár keletkezett a tűz által, mint azt eleinte még márciusban az első vizsgálatok után gondolták. Ezért a Triumph kénytelen lelassítani az újjáépítés eredetileg tervezett ütemét. A gyár úgy gondolta korábban, hogy augusztus közepére újraindíthatja a termelést, de most szeptember közepe tűnik reálisabbnak. Sőt még ekkor is csak a teljes kapacitás egy negyedével üzemelhet majd a gyártósor.

További két hónapra lesz szüksége a gyárnak a teljes termelési kapacitás ismételt eléréséhez. A Triumph igazgatója, Karl Wharton elmondta, hogy az újjáépítési programjuk terv szerint halad, és ez alapján szeptember végén gördülhetnek le az első motorok a gyártósorról. A Triumph elsődleges célja, hogy termelési mennyiség találkozzon az igényekkel olyan modellek esetében, mind a nagyon sikeres Bonneville, és megkezdődhessen végre a Speed Four sorozatgyártása.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.