A WC hagyományos, a zuhanyzó vezetékes

2002.07.11. 09:24

 
   
   

A Miskolci Túramotoros Klub Sóstófalván, ebben a hernád-völgyi kis falucskában rendezte meg második motoros találkozóját. Itt végre talált a klub egy olyan önkormányzatot, mely az újszilvásihoz vagy sirokihoz hasonlóan támogatja a motoros életet, és viszont, azaz a motorosok is részt vesznek a falu életében évek óta.

 
   
   

A nagy hőség előrevetítette, hogy a környék minden motorosa itt lesz, és hogy rengeteg sör fog fogyni. Ez be is jött: 800 fizető és 240 VIP látogató volt. A motorok külön plecsnit kaptak, így megszámolásra kerültek - 252-nél befejezve. A terület igen jól bővíthető, krosszpálya is tartozik hozzá, a WC hagyományos, a zuhanyozó vezetékes.

 
   
   

A falu apraja-nagyja egész héten talpon volt, segítve a találkozót. A pénteki triál-bemutató után este a klub saját zenekara a Xanax, majd a Happy Blues Day játszott. Szombaton egész napos program volt. Kamionhúzás, motorhang, motorszépségverseny, streetfighter bemutató - saját 16 éves versenyzőkkel - és most a legjobb: oldalkocsis ügyességi Pancsival. Kétkerék oldalkocsival. Ez eddig oké, de itt a fiatal versenyző menet közben kétkeréken átül az oldalkocsiba, bal kézre veszi a gázt, feláll, s jobb kézzel integet. Ez új volt nekem is.

Az esti zenekarok sorrendben: a Xanax kezdett, utána Bill szokásos magas színvonalú műsora, majd Blöró, azaz a Blues Company következett hajnalig. Alvásról szó sem lehetett a jó buli és a borzasztó meleg miatt.

Tökfej (Titkos Öreg Keleti Figyelő és Jegyzetelő)