Garry McCoy meghosszabbította szerződését a Red Bull csapatával

2002.07.25. 13:06

 
   
   

Az ausztrál Garry McCoy aláírta szerződésének meghosszabbítását a Red Bull WCM csapattal. Az új szerződés értelmében a csapat 2003 végéig McCoy-t a MotoGP kategóriában foglalkoztatja. Az ausztrál sztár nemrég épült fel hosszan tartó súlyos sérüléseiből, az Angol Nagydíjon tért vissza a motoros VB világába, de egyelőre látványos motorozása még várat magára. Korábban az aussie 3 szenzációs nagydíj győzelmet szerzett a csapatának a Yamaha YZR 500 nyergében, ezért szerződésének meghosszabbítása örömmel töltötte el.

"Nagyon jó érzéssel mentem Donington-ba, tudván azt, hogy nem kell arról filozofálnom, hogy melyik másik csapatban folytassam a következő évben, mivel a Red Bull olyan jól bánt velem, úgyhogy igazán hülyeség lett volna nem folytatnom velük a munkát, és együtt tovább építkezni a sikeres múltbeli eredményekre gondolván. A csapat jelenleg azt mondta nekem, hogy nem tudják még bejelenteni a jövő évi motorok típusát, de mindenki hallhatta a találgatásokat Assen óta.

Látva Rossi egyeduralkodását a Honda V5-ösön, egyértelmű hogy ez a leggyorsabb motor jelenleg, és ez az a motor, amit mindenki szeretne a következő évre, bár egyéb gyári csapatok, mint a Kawasaki és a Ducati még csak most jönnek ki MotoGP-re szánt gépeikkel, úgyhogy a verseny csak tovább fog durvulni."