Itt az új Aprilia Scarabeo 500

2002.07.29. 14:14

 
   
   

Az Aprilia megkezdte versenyfutását a 2003-as modellek kibocsátásában, és bejelentette legelső modelljét a következő évi kínálatából. Ez pedig nem más, mint egy nagytestű, nagykerekű robogó, a Scarabeo 500-as. Az újdonság a szintén automata nagyrobogó, az Atlantic 500-as egy hengeres, 460 köbcentis erőforrását használja, azonban a Scarabeo típuscsalád más tagjaihoz hasonlóan 16 colos kerekeket kapott. Az Atlantic csak 15 colos első, és 14 colos hátsó kerekekkel rendelkezik.

A formatervezése azonban a Scarabeo családi hagyományokat viszi tovább, amellyel oly népszerű lett ez a típus Olaszországban. A családban léteznek kétütemű 50 köbcentis, négyütemű 100, 125 és 200 köbcentis motorral hajtott modellek. Az 500-as gépen szinte minden tartozék alapfelszerelésként megtalálható, még a hátsó doboz is szériában jár hozzá. Mindezért azonban szinte már egy motorkerékpár árat kell érte kifizetni, ugyanis várhatóan megközelíti a 2 millió forintos álomhatárt a Scarabeo 500-as ára. A modellt 2003 tavaszától lehet megvásárolni, megtekintésére a nagyobb őszi motorkerékpár kiállításokon van lehetősége a leendő vásárlóknak.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.