A 999 a Ducati Budapestnél

2002.07.30. 13:45

 
   
   

Egy hónapja még csak kémfotókat láthattunk a Ducati 999-ről. A gyár jóformán tagadta a projekt létezését, a motorról nem is beszélve.
Július 17-én, azaz alig két hete robbant a bomba . Hivatalosan is bemutatták a Ducati új modelljét, a Redvolution-t. Profi internetes oldal, a 999-esre épülő felszerelés kínálat támogatja az önmagában is lenyűgöző motorkerékpárt.

Már csak hatot kell aludni, és nem csak a monitoron csodálhatjuk az új vörös szörnyeteget. A Ducati Budapest bemutatótermében ugyanis 2002. augusztus 5-től már látható lesz a jövő évi Ducati csúcsmodell.

A bemutató megelőzi a szeptember 18-22. közötti müncheni Intermot kiállítást, ahol a teljes jövő évi paletta megtekinthető lesz tele újdonságokkal.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.