Még nagyobb motorral a Honda gépsárkánya

2002.07.31. 11:50

 
   
   

Várhatóan a Honda átdolgozza 2003-ra legnagyobb cruiser-ét, az igencsak egyedi F6C Valkyrie-t. A módosítások egyik legfontosabb eleme az új erőforrás, amit a tavaly bemutatott Honda Goldwing-ból emelnek át. A jelenleg 1520 köbcentis 6 hengeres blokkal és hat karburátorral üzemelő F6C-nek várhatóan jót fog tenni a jóval modernebb, szintén hathengeres, de benzinbefecskendezős, 1800 köbcentis hajtómű átvétele.

A Valkyrie megkapja a Goldwing számára fejlesztett vadonatúj alumínium vázat, valamint átdolgozzák némileg a formatervét is. Az új F6C a jövő év elején kerülhet a boltokba, valószínűleg eleinte csak az USA-beli Honda kereskedőkhöz. Egyelőre azonban még ez is kétséges, hiszen a Honda már közzétette 2003-as cruiser modellpalettáját, és ebben az új F6C egyelőre még nem szerepel.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.