Rekorddöntésre készül a BMW gyár

2002.08.05. 08:29

 
   
   

A BMW 2001-ben összesen 84 713 darab motorkerékpárt gyártott, és ezzel zsinórban kilencedik rekordévét zárta, amely egyúttal messze a legeredményesebb is eddigi működésének 78 éve alatt. 2002 szintén igen biztatóan indult, és minden jel arra utal, hogy az idén ismét csúcsot fog dönteni az értékesítés, az árbevétel és a pénzügyi eredmény.

A modellkínálat kedvező előfeltételeket kínál a pozitív fejlődéshez. A tavaly bemutatott F 650 CS Scarver, amely extravagáns külseje és újszerű műszaki megoldásai miatt kedvező fogadtatásra talált a fiatalok körében, az idén fog először teljes értékesítési évet zárni, tavasszal pedig a gazdag felszereltségű Adventure csúcsváltozattal bővült ki a bestseller R 1150 GS modellcsalád.

A BMW hamarosan igazi újdonsággal, az R 1200 CL luxuscirkálóval fog megjelenni a cruiserek piacán. Az új modell a szeptemberi müncheni INTERMOT-on ünnepli világpremierjét, és előreláthatólag 2002. őszén kerül piacra.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.