Nyerj jegyet a Harley Fesztiválra!

2006.06.04. 00:11

Június második hétvégéjén már évek óta a Harleyktól zeng a Balaton part. Hogy nem vagy még harleys? Ne búsulj! A fesztivál mindenkié. És hogy ezt még nyomatékosabbá tegyék, 2006-ot a "Barátság éve" néven hirdette meg a magyarországi H.O.G csapat.

Vagyis szeretettel várnak mindenkit, aki imádja a motorokat, legyen az Harley, vagy bármilyen egyéb gyártmány. És ahogy az már lenni szokott, több ezer motoros várható Alsóörsre, az Európa Kempingbe. Nem csak az országból, hanem a világ minden tájáról, hiszen már több külföldi H.O.G. Chapter jelezte részvételi szándékát.

A kaput június 8-án, csütörtökön, délelőtt 10 órakor nyitják, míg a H.O.G. Budapest Chapter és kísérőinek népes konvoja délután kettőkor rendőri felvezetéssel indul Budapestről, a Mamut elől.

Az eseményen garantált a folyamatos nyüzsgés és látnivaló, a reggeltől estig tartó bemutatók, ügyességi és sportversenyek, no meg a számtalan szórakoztató program mellett a négy nap alatt 20 együttes lép fel. A hazai zenei élet kiválóságai - az Omega, az Edda, a Lord, a Sex Action, stb. - mellett nagy érdeklődésre számíthat a szombat este sztárja, az angol Hot Chocolate is. A focirajongók se maradjanak otthon, a világbajnokságot óriáskivetítőkről követhetik nyomon.

Nem maradhat el a hagyományos motoros felvonulás sem, a szombat délben rendőri felvezetéssel induló menet képezi minden évben a Harley Fesztivál csúcspontját.

A motoros felvonulás útvonala:
Alsóörs, palóznaki kijáró
71-es úton Csopak
Balatonfüred, Petőfi Sándor utca, Széchenyi út
Tihany, keleti bekötőút
Tihanyi révnél jobbra
Tihany
71-es úton Aszófőig
Aszófő központjában balra
Balatonfüred - Balatonfüred, vörös templomnál egyenesen az Arácsi úton
Arács
Csopak
Paloznak, Lovas felé
Lovas utáni elágazásnál Felsőörsi út
Felsőörs déli részén jobbra Balatonalmádi felé
Balatonalmádi
71-es úton alsóörsi bekötő út , Európa Kemping

Tedd próbára magad a TotalBike-on! A játékunkon részt vevő helyes megfejtők között 10 darab belépőjegyet sorsolunk ki a négynapos bulira. Nincs más dolgod, mint hogy kitöltsd a kérdőívet, és megválaszold kérdéseinket.

A játék 2006. június 6-án kedd este 24 óráig tart. A nyerteseket június 7-én, e-mailben, illetve telefonon értesítjük ki. A jegyeket szerkesztőségünkben vehetitek át.

Játssz és nyerj jegyet a 7. Nemzetközi Harley-Davidson fesztiválra!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Név*
Email*
Lakcím*
Telefon*
Életkor
Milyen motorod van?
Ki az a magyar motoros kaszkadőr, aki az elmúlt években egy (vagy több) Buell nyergében mutatja be trükkjeit? Borsay Szabolcs

Erdős Csaba

Mókus

Ki a Sex Action énekese? Szendrei Zsolt
Ganxsta Zolee
Horváth Charlie

Mi az a katamarán? Köríves rúgás a dzsúdóban
Leszbikus figura
Kéttörzsű hajó

Melyik a Buell tavaly ősszel debütált, terepen is használható modellje? Lightning

Odüsseus

Ullysses