Totalbike Műhelyvideó sorozat

2019.03.21. 13:25

Mi ez?

Egy videós ismeretterjesztő sorozat, amelyben olvasók motorjait és robogóit vizsgáljuk át egy szakműhelyben, és mérjük fel az állapotukat, miközben kitérünk a javítási költségekre és az esetleges típushibákra. Havonta két alkalommal megjelenő sorozatot tervezünk, melyben a magyar motorállomány gyakori típusai mellett időnként egy-egy ritka és érdekességet is megvizsgálnánk.

Jó, de ez miért jó?

Ezzel felhívjuk a motorosok figyelmét arra, hogy figyeljenek oda motorjuk műszaki állapotára. Egy megfelelően karbantartott motor ugyanis nem csak élvezetesebb, hanem a hibátlan műszaki állapot a biztonságos és balesetmentes közlekedés alapja.

Hol jelenik meg?

A videókat a Totalcar Youtube csatornájára töltjük fel, amelynek jelenleg 105 ezer feliratkozója van, illetve cikkbe ágyazva megjelennek a Totalbike.hu-n, és a Totalcar.hu címlapján illetve az Index címlapján lévő Totalcar-dobozban. A hagyományos autós-motoros felületek mellett a Youtube-on keresztül olyan személyekhez is eljutnak a videóink, akiket a hagyományos felületeken nem lehet elérni.

Hányan néznék?

A Totalcar.hu hasonló tematikájú MűhelyPRN sorozata részenként 100 és 250 ezer közötti megtekintést hoz. A motorkerékpárok várhatóan kevesebb nézőt vonzanak, de 20-50 ezer megtekintésre így is számíthatunk.

Hogyan lehet megjelenni benne?

Írj a sales@indamedia.hu címre, és segítünk!