Drága alkatrész és gyenge fékek?

Heti merítés

2012.05.13. 08:46

Drága alkatrész és gyenge fékek? Kényelmes nyereg és alacsony fogyasztás? A Népítélet nem tagadja le az igazságokat!

Szeretni való városi dugóhúzó

Kymco People 125: Jól motorozható, 16 collos kerekekkel pedig igazi városi vadász. Simán lehet vele autókat kerülgetni, dugót húzni, sebesen előzgetni, illetve a közeli agglomerációba kijárni. Messzebbre azonban már nem alkalmas. Max. 85 km/h-t megy (GPS-szel mérve). A súlypontját kicsit nehezen találtam, de mióta ráéreztem, könnyen veszem a kanyarokat.

Tovább>>>

Hibátlan ingázó

Honda PCX 125: Elővárosi forgalomban egerészni egyszerűen nekem nem megy át, így döntöttem egy használható robogó mellett. Először használt 250-400 köbcentis gépekben gondolkodtam, de hamar be kellett látnom, hogy az alig pár éves, megkímélt, rendszeresen szervizelt típus nálunk nem létezik. Olyat szerettem volna, ami még nem maxirobogó, hogy könnyebben elférjek vele a kocsisorok között, viszont az ülés alatti rekeszről sem akartam lemondani. Ebből a fajtából, ha van, akkor az viszont messze nem az az árkategória, amiben én gondolkodtam...

Tovább>>>

Suzuki Dr-Z 400 S, 2003: A motort napi közlekedésre használom, városban elég is a teljesítménye, az említett fék nem már annyira. Hétvégén meg terep, ahol még lehet menni legálisan persze...mert ez is elég nagy probléma mostanra. Országúton egy személlyel még éppen elmegy, kettővel már harmat gyenge.

Tovább>>>

Kawasaki Gpz 500, 1994: Megbízhatóságával kapcsolatban jó tudok mondani, 1987 óta azért volt ideje kiforrni a konstrukciónak. Egyszer volt, hogy útközben leállt, és nem is nagyon akart beindulni, csak full szivatóval, gáz nélkül nem is járt. Elvittem szerelőhöz, karburátor környékén elég sok minden nem volt rendben.

Tovább>>>

Kisnagy luxus robogó

Suzuki AN 125 Vecstar: Nem egy kapkodó idegbeteg, de mégis dinamikus. Aki gyorsulógépet akar, az vegyen egy 180-as Runnert, aki viszont túrázni indul, nincs jobb választás. 3,8 fölé sose ment a fogyasztás még 2 személyel se, de volt 2,9 is.

Tovább>>>

Ön írt már népítéletet motorjáról? Ne titkolja el mit szeret vagy mit utál, írja le az igazat, okuljanak mások is! Kattintson és kezdheti!