A bölény tovább vándorol

Motoros merítés

2014.02.22. 09:47

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

A bölény tovább vándorol

Akinek ez a külső borzasztóan tetszik, az a beltartalomban sem fog csalódni. Remek minden porcikája, gondosan összeszerelt, jól megtervezett. Mégis az a legjobb tulajdonsága, hogy mocskos módon átalakíthatod. Nincsenek korlátok: bármennyire is átfaragod, tudni fogják, milyen motor is ez.

Tovább >>>


A kiegyensúlyozott kétkerekű

Olyan motort kaptam, amilyet szerettem volna. Én ebben találtam meg azt az érzést és praktikumot, amiért felülök egy kétkerekűre, és anyagilag is megengedhetem magamnak. Nagyon kezesen viselkedik minden közlekedési helyzetben, meglepően jól dönthető - persze ettől még nem lesz ellenfele egyik szupersportmotornak sem.

Tovább >>>


Ördög és pokol

Mondhatom nyugodtan, hogy motoros gyerek voltam. Apám Simson Schwalbéján kezdtem, és végigmásztam a lépcsőt. Végül megállapodtam egy VTR 1000 SP2 nyergében, melyet aztán téglára cseréltem, és ház lett belőle. Hatalmas előjáték előzte meg az újabb motor beszerzését.

Tovább >>>


Nem kell nagyobb. Vagy mégis?

Kiknek ajánlanám? Leginkább azoknak, akiknek tetszenek a sportmotorok, de kényelmetlennek találják őket, esetleg túrázni is szeretnének. Öt nap alatt háromezer kilométert tekertem bele az Alpokon, Dolomitokon keresztül egészen Monacóig. Ekkor sem éreztem erőtlennek, gond nélkül tartottam a tempót nagyobb gépekkel is.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!